Aanbod

Open atelier

Tijdens ‘open ateliers’ kan je gebruik maken van de computers. Alle computers hebben een internetaansluiting. Opgelet: soms zijn deze ‘open ateliers’ gereserveerd voor bepaalde leeftijdsgroepen.
Raadpleeg de kalender op deze website.

Begeleidingsmomenten

Vrijwilligers staan mensen bij met hun vragen over computer. Raadpleeg de kalender op deze website.

E-loket

Op het internet is heel wat terug te vinden over onder andere sociale voordelen en tegemoetkomingen. Tijdens de ‘open ateliers’ is iemand aanwezig om je op weg te helpen bij het raadplegen van overheidswebsites, het aanvragen van toelages, premies, het zoeken van vacatures, enz…

Traject Workout

Buurtweb wil jonge werkzoekenden graag bijstaan in de moeilijke zoektocht naar werk, door je te helpen bij het schrijven van een CV, een brief versturen via mail, enz.

Workshops

Buurtweb biedt een aantal workshops aan. Deze maken je op een rustig tempo vertrouwd met enkele courante toepassingen. De meeste workshops zijn gratis. We vragen enkel een kleine bijdrage voor kopieën.

Lid worden?

Lid worden is gratis! Als lid kan je gebruik maken van een computer tijdens een van de open ateliers of je inschrijven voor een cursus. Inschrijven doe je door langs te komen bij Buurtweb met je identiteitskaart. Net als in de bibliotheek krijg je dan van ons een lidkaart. Eenmaal ingeschreven kan je direct gebruik maken van de diensten van Buurtweb. Leden houden zich aan ons huisreglement.